Bijles en huiswerkbegeleiding door Crystal is gevestigd in Hengelo.

I.v.m. overige werkzaamheden kunt u het beste contact opnemen via het onderstaande formulier, dit formulier stuurt uw vraag per email door (het formulier is bedoeld om spam te voorkomen).

Een email sturen naar contactmet [AT] bijles-twente [DOT] nl kan ook.


Helaas is er momenteel geen capaciteit om nieuwe leerlingen aan te nemen, mijn excuses.

Bedankt voor uw email, u ontvangt spoedig een reactie.

De tarieven zijn als volgt:

Lesduur  Kosten 
1 uur €18,50 
1.5 uur € 26,-
2 uur  € 33,-


Voor dit tarief ontvangt uw kind privé begeleiding.

Het is de bedoeling dat uw kind naar mij in Hengelo toekomt. 

 

 

 

 


Helaas is er momenteel geen capaciteit om nieuwe leerlingen aan te nemen, mijn excuses.


Welkom op mijn website!

Ik ben Crystal, afgestudeerd aan de Pabo in Amsterdam en al sinds 2012 actief als invalleerkracht op diverse basisscholen in Twente. Omdat het invalwerk op onregelmatige basis is en ik graag bezig wil blijven op het gebied van onderwijs, bied ik naast deze werkzaamheden de volgende diensten aan:

Hulp bij extra lees, taal en reken taken (basisschool)

Het kan gebeuren dat uw kind moeite heeft, of achterloopt met een bepaald vak of onderdeel op school (bijvoorbeeld, spelling of rekenen) en daarbij extra hulp en begeleiding kan gebruiken. Deze begeleiding kan bijvoorbeeld extra leesoefeningen of hulp bij het maken van taken en werkstukken zijn. Als ouder kunt u het soms lastig vinden, of heeft u niet altijd de tijd om uw kind bij deze extra hulp te begeleiden. Graag ondersteun ik u hierbij door uw kind te voorzien van wat extra begeleiding.

Huiswerkbegeleiding in hogere klassen van de basisschool

In de hogere klassen van de basisschool krijgt uw kind vaak voor het eerst huiswerk, soms is het voor een kind wennen en is er behoefte aan huiswerkbegeleiding.  Deze begeleiding kan bijvoorbeeld training en voorbereiding van een spreekbeurt zijn, hulp bij het maken van opdrachten of leren voor een toets, etc. Een beetje extra hulp en aandacht kan zorgen voor meer zekerheid bij uw kind.  

Hulp bij Nederlands, Engels, Spaans, Frans of CKV op de middelbare school

Voordat ik de opleiding voor leerkracht basisschool heb gedaan, heb ik een universitaire studie Theaterwetenschappen gevolgd en daarmee ook veel ervaring op het gebied van Nederlands en CKV opgedaan.
Daarnaast ben ik ook goed in de talen Engels, Spaans of Frans.
Zit uw kind in klas 1 t/m 3 op de middelbare school en heeft hij/zij moeite met deze talen, dan help ik ze graag hiermee. 
Ook voor hulp bij het maken van werkstukken CKV, literatuurverslagen en spreekbeurten kan uw kind bij mij in Hengelo terecht.  

1) Neem contact op via het contactformulier.

Het is daarbij handig als u een korte uitleg geeft wat ik voor u kan beteken en het leerjaar van uw kind vermeld.

2) U krijgt een email terug

Hierin zal ik u eventueel extra vragen stellen en uitleg over de mogelijkheden geven. Ook zal ik uw vragen zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

3) Intakegesprek in Hengelo (persoonlijke ontmoeting)

Een persoonlijke kennismaking is erg belangrijk, daarom wil ik graag in een intakegesprek verder praten. Op basis van dit gesprek kan van beide kanten bepaald worden of er voldoende raakvlak is. 

4) Eerste les

De eerste les dient als een proefles, na afloop is er de mogelijkheid voor een korte evaluatie. Mocht u niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug.    

5) Vervolg lessen (zonder uw aanwezigheid)

Wanneer de eerste les bevalt dan is de bedoeling de lessen zonder uw aanwezigheid voort te zetten. Uw kind neemt in eerste instantie zijn eigen lesmateriaal mee (dit is zijn/haar eigen verantwoordelijkheid). Wanneer het nuttig is kan ik later altijd opzoek gaan naar wat extra materiaal.   

6) Evaluatie

Regelmatig zal de voortgang met u en uw kind besproken worden. Als het nodig is wordt eventueel een afspraak voor een vervolggesprek gemaakt.